Παρουσίαση βιβλίου στο σχολείο

Στις 3 Απριλίου 2014, το σχολείο σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και το Σύλλογο αποφοίτων του σχολείο μας "Ταρσού 26 και Αλκαμένους" παρουσίασε το βιβλίου ενός παλιού αποφοίτου, του κυρίου Κώστα Ποντικόπουλου, με τίτλο "Τα μπλουζ του Αγίου Παντελεήμονα". Το βιβλίο αναφέρεται στη γειτονιά του σχολείου και του Αγίου Παντελεήμονα τη δεκαετία του '60. Άνθρωποι, επαγγέλματα, παιδικές ομάδες, αθλητικές ομάδες και μια γειτονιά που άλλαζε παρουσιάζονται με τον πιο βιωματικό και έξοχο τρόπο στο βιβλίο.

Στην εκδήλωση μίλησαν η Διευθύντρια του σχολείου, κα Μαρία Νεζερίτη, ενώ παιδιά της Στ' τάξης, οι Μελέτης Παναγιώτης και Σοφία Μέλλου, διάβασαν αποσπάσματα. Ο μαθητής της Ε' τάξης, Θέμης Μαυροδήμος, διάβασε επίσης κομμάτια του βιβλίου. Ακολούθησε ομιλία του συγγραφέα. Η εκδήλωση στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία καθώς πλήθος κόσμου προσήλθε για να την παρακολουθήσει.

Είμαστε χαρούμενοι, γιατί θεωρώντας ότι το σχολείο πρέπει να ανοίγεται στην τοπική κοινωνία ως χώρος πολιτισμού, πετύχαμε έναν πρώτο στόχο μας. Ευελπιστούμε ότι θα επακολουθήσουν και άλλες τέτοιες πολιτιστικές δραστηριότητες.

Στατιστικά Ιστοσελίδας

Σήμερα 187
Χθες92
Τη βδομάδα 721
Προηγούμενη βδομάδα 1526
Το μήνα 3310
Προηγούμενο μήνα 6239
Σύνολο 109388
Χρήστες 0
Επισκέπτες 61
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player