Το νεο διοικητικό συμβούλιο του Συλλογου μας

 

Ονοματεπώνυμο Ιδιότητα
Γιαννακού  -  Λυκούρα  Δήμητρα Πρόεδρος
Χριστογιάννης  Ευάγγελος Αντιπρόεδρος
  Μπούνα   Μαρία            Ειδική Γραμματέας                            Μαλαφούρη  Αγγελική     Γραμματέας                Γκολφινοπούλου  Μαρία        Ταμίας  
Δαμιανάκης  Μάνος                  Μέλος  
 Λο ι ζίδης  Δημήτρης            Μέλος  

 

 


 

Αποκριάτικος Χορός

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου διοργανώνει το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19:00 τον καθιερωμένο αποκριάτικο χορό με θέμα την κνιέζικη και ιαπωνική παράδοση. Με χαρά θα παρευρεθούμε όλοι μας στην κορυφαία αυτή εκδήλωση του Συλλόγου!

Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Το Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου έκοψε με λαμπρότητα την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Παρευρέθηκαν πολλοί γονείς και μαθητές του σχολείου.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά, καλή δύναμη στο έργο τους και καλή πρόοδο στα παιδιά!

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό μας χώρο

Μέσα από αυτόν φιλοδοξούμε να είμαστε πάντα σε επαφή μαζί σας, με νέα για το Σύλλογό μας, τις δραστηριότητες μας, τις εκδηλώσεις μας και να σας ενημερώνουμε για οτιδήποτε ενδιαφέρει την σχολική μας κοινότητα.

Σας προτρέπουμε επίσης να μας στείλετε τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τις υποδείξεις σας, για να μπορούμε να είμαστε πάντα επίκαιροι στα θέματα που απασχολούν γονείς και μαθητές. Μαζί σας πρέπει να διαμορφώνουμε τις προτάσεις και την πολιτική του Συλλόγου για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών μας στο Σχολείο.

Με τιμή

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

ΠΑΠΑΡΟΙΔΑΜΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑ